Diesel+

Kénmentes dízelgázolaj, MSZ EN 590 szabvány szerint, KN kód: 27101941.

Adalékolt dízelüzemanyagaink segítenek az üzemanyagrendszer tisztán tartásában, optimalizálják a motor teljesítményét, csökkentik a fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást. A motor élettartama megnő, a karbantartási költségek csökkennek, kevesebb alkalommal kell megállnia üzemanyagért – összefoglalva: nyereségesebben tud közlekedni.

Teljes mértékben megfelel mind az EN 590 szabványnak, mind pedig az országos Euro 5 és Euro 6 követelményeknek.

A habzásgátló adaléknak köszönhetően kevesebb idő szükséges a tankoláshoz.

Kevesebb üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett.

Kedvező tulajdonságok – felár nélkül.

Kizárólagos üzemanyag ellátó partnerünk az OMV Hungária Kft.

Super 95+

Ólmozatlan, kénmentes szuperbenzin (ESZ-95), MSZ EN 228 szabvány szerint, KN kód: 27101145.

Adalékolt üzemanyagaink tisztántartó hatásának köszönhetően hatékonyabb a motorműködés, tisztán tartja a motoralkatrészeket (befecskendező, szelepek, stb.)

A hozzáadott korrózióvédelem megnöveli a motor élettartalmát, ugyanakkor csökkenti a karbantartási költségeket.

Az alacsonyabb károsanyag-kibocsátása kíméli a környezetet.

Kiemelkedő tulajdonságai alapján a Super 95 + többet nyújt Önnek, mint amit az átlagos minőségű 95-ös üzemanyagoktól elvárna.

Kizárólagos üzemanyag ellátó partnerünk az OMV Hungária Kft.

Maximum Diesel alpesi kiadás

Maximum Diesel Alpesi

Diesel + üzemanyagunk minden tulajdonságával rendelkezik, de a helyben hozzáadott adalékcsomagnak köszönhetően nagyobb teljesítményt, és alacsonyabb fogyasztást nyújt:

 • a multifunkcionális adalékcsomag biztosítja a jobb égést, az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és maximalizálja a motor teljesítményét, és biztos indítást garantál – 30 C-ig.
 • eltávolítja a lerakódásokat az üzemanyag injektorokból és megakadályozza az újabb lerakódások képződését. A tisztább motor alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez
 • az innovatív összetételének köszönhetően megakadályozza az üzemanyag okozta korrózió kialakulását a motor különböző részeiben, az üzemanyag befecskendező rendszerben és az üzemanyag tartályban. Ez meghosszabbíthatja a motor élettartamát.
 • eltávolítja a lerakódások nagy részét a motorból. A motor teljesítménye visszaáll a maximális értéket megközelítő szintre és megtartja az optimális károsanyag-kibocsátást.
 • A szabvány téli dízel hidegszűrhetőségi határhőmérsékletének (CFPP) a -20 °C-ot kell elérnie. A Maximum Diesel Alpesi üzemanyagunk 10°C-kal meghaladja ezt az értéket, Önnek tehát nem kell aggódnia az autója miatt kemény, téli körülmények között sem.

Kizárólagos üzemanyag ellátó partnerünk az OMV Hungária Kft.

Maximum 95

Super 95 + üzemanyagunk minden tulajdonságával rendelkezik, de a helyben hozzáadott adalékcsomagnak köszönhetően nagyobb teljesítményt, és alacsonyabb fogyasztást nyújt:

 • felületaktív súrlódáscsökkentő adalékanyagot tartalmaznak, ezáltal csökkentik a súrlódást a dugattyúgyűrű és a henger között. A kisebb belső súrlódás alacsonyabb fogyasztást és jobb teljesítményt eredményez.
 • Prémium benzinünk rendkívül ellenálló kopogásgátló összetevőkkel rendelkezik, mely optimális égési hatékonysághoz vezet. A korábbi gyújtás pont és a magasabb sűrítési arány együtt az égési folyamat magasabb termikus hatékonyságához vezet. Ez nagyobb teljesítmény-átvitelben nyilvánul meg, melynek eredménye az optimálisabb gyorsulás.
 • hatékony korrózió-gátlóval rendelkezik, mely védőréteget képez a fémfelületen, így akadályozza meg a rozsda kialakulását. Így az autó teljes üzemanyag-ellátó rendszerét megvédi a nemkívánatos korróziótól. Ez meghosszabbítja a motor élettartamát.

A Maximum 95 a tisztítóhatás révén visszaállítja a motor teljesítményét a maximális értéket megközelítő szintre, ami kisebb fogyasztáshoz és alacsonyabb károsanyag-kibocsátáshoz vezet.

Kizárólagos üzemanyag ellátó partnerünk az OMV Hungária Kft.

LPG autógáz

MSZ EN 589, KN kód: 2711139700

 • Az autógáz a gazdaságos és környezetkímélő autózás élményét nyújtja
 • Kiváló termékminőség, állandó minőség-ellenőrzés
 • Motoroktánszáma jelentősen meghaladja a szabványi előírást
 • Tisztasága miatt nő a motor várható élettartama, mivel jelentősen csökken a motor kopása
 • A motor károsanyag-kibocsátása kedvezőbb, mint a normál üzemanyagé a széndioxid-kibocsátás (C02) például 20%-al csökken
 • Speciális összetétele révén a gázüzemű gépjárművek legideálisabb üzemanyaga
 • Összetétele révén környezetkímélő, ezáltal hozzájárul a levegőszennyezés visszaszorításához

Autógáz kiszolgálás 6-22-ig, a köztes időszakban biztonsági okokból nem tudunk autógázt kiszolgálni. Nem önkiszolgáló!